Galerija s nastupa i koncerata OGŠ Borisa Papandopula Kutina

 

Slike s Božićnog koncerta

Tradicionalni Božićni koncert održali su učenici Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula. Sve sudionike programa i posjetitelje pozdravio je ravnatelj škole koji je rekao kako je škola ponosna na sve svoje učenike te će ovim koncertom pokazati što su naučili i koliko su napredovali uz svoje mentore. Koncert je otvorio školski zbor prigodnim božićnim skladbama. U nastavku je održan bogat program s brojnim glazbenim točkama.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Svečana dodjela nagrada za uspjeh postignut na natjecanju na području glazbe

 

Na svečanoj dodjeli nagrada učenicima zbog postignutog uspjeha na natjecanju iz područja glazbe, održanom u Domu rafinerije Sisak 08.12.2022. naša učenica Tena Nenadić 3.r. pozvana je na  svečanost dodjele zahvalnica „Ponos SMŽ“ te svojom izvedbom oduševila sve prisutne. Tena je osvojila I. nagradu u disciplini flauta na 60. državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa održanom u Jastrebarskom 04.04.2022.

Čestitke Teni te mentorici Luciji Petrač i korepetitorici Latinki Ruski.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Koncert učenika 1. i 2. razreda glazbene škole

U utorak 06.12.2022. u Domu kulture učenici 1. i 2. razreda te Mali zborić glazbene predškole OGŠ Borisa Papandopula održali su sjajan koncert. Nekim učenicima ovo je bio prvi javni nastup i bili su odlični. Na kraju koncerta na oduševljenje sve djece pojavio se Sv. Nikola koji je svima čestitao na odličnom nastupu te podijelio prigodne nagrade.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Gostovanje OGŠ Borisa Papandopula Kutina u Velikoj Gorici

 

29.11.2022 je Maro Džaja,  učenik 1. razreda trube u klasi prof. Josipa Kurilovčana sudjelovao na  Koncertu učenika trube u organizaciji UŠ Franje Lučića.
Zahvaljujemo se prof. Tomislavu Špoljaru na pozivu.

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Nastup učenika flaute i trube 28.11.2022 Club Arcus

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Koncert Tamburaškog odjela OGŠ Borisa Papandopula Kutina 26.11.2022 Club Arcus

Spoj glazbene i likovne umjetnosti u Arcus klubu. Koncert tamburaškog odjela GŠ Zlatka Balokovića Zagreb u organizaciji OGŠ Borisa Papandopula Kutina uz izložbu poznatog Hrvatskog slikara gosp. Želimira Šiška. Neopisiv doživljaj!

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript